Futbolin
Drodzy Forumowicze!
Mam przyjemność zaprosić Was na szkolenie "Nowoczesne Metody Żywienia Koni". Szkolenie poprowadzi dr Krzysztof Marycz z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Miejsce szkolenia - stajnia Zakońtek - ok. 80 km na pólnoc od Warszawy.
Link do zaproszenia:
http://www.4horses.waw.pl/zaproszenie.pdf -
strona nie istnieje czy mozesz jeszcze raz link sprawdzic
dzieki za uwagę. juz powinno działać.
Mam przyjemność zaprosić Was na szkolenie "Nowoczesne Metody Żywienia Koni".
Rozumiem, że pierwsze 3 punkty programu są "w oparciu o filozofię St.Hippolyt" ? A czy można by wstępnie jakoś bardziej przybliżyć program tych części ?
Wszystkie punkty szkolenia są autorskimi prezentacjami prelegentów. Treść prezentacji jest "dynamiczna" - bedzie odpowiadać bieżącym potrzebom audytorium, a tego nie da się przewidzieć.
Treść prezentacji jest "dynamiczna" - bedzie odpowiadać bieżącym potrzebom audytorium, a tego nie da się przewidzieć.
A teraz to się zdziwiłem mocno !... Znaczy: jak audytorium nie będzie chciało zadawać pytań, to co ?..
Dobra, znaczy: szkolenie jest bez planu, zatem ja dziękuję.
Zagadnienia poruszane w ramach przedstawionego programu zależeć będą od profilu słuchaczy zgłoszonych na szkolenie (weterynarze/hodowcy/sportowcy/specjalisci/amatorzy) a nie od ich aktywności lub jej braku.
Zagadnienia poruszane w ramach przedstawionego programu zależeć będą od profilu słuchaczy zgłoszonych na szkolenie (weterynarze/hodowcy/sportowcy/specjalisci/amatorzy) a nie od ich aktywności lub jej braku.
Naprawdę nie miałem zamiaru ciągnąć tematu, ale... Uważam, że zaproponowanie jakiegoś konkretnego programu (zaproponować, to nie znaczy trzymać się go potem sztywno) usprawni przebieg seminarium i pozwoli potencjalnym słuchaczom ocenić, czy ma sens przyjazd.
Witam
Czy oprócz tego że szkolenia zaczyna się o 10 wiadomo coś jeszcze .. np kiedy przerwa n ajedzenie, kiedy przewidywany koniec, oraz gdzie dokładnie będzie przeprowadzane szkolenie ( jak należy się ubarć - bardzo cieplo, do stajni)
dziękuje za odpowieź i pozdrawiam
Rozpoczęcie planowane na godz. 10, przerwa na poczęstunek między 12-13 (przewidujemy też krótkie przerwy w trakcie bloków szkoleniowych), koniec szkolenia ok. godz. 15, potem planowana jest część nieoficjalna na dyskusję i wymianę poglądów przy ognisku lub grillu. Należy się ubrać oczywiście ciepło (na tzw. "cebulkę").